Propers esdeveniments del Grup

Próximos eventos del Grupo

30 de juny, Aplec de danses

Fi d'actes del 20é aniversari

 

 

Horari escola de danses

Horario escuela de danzas

ESCOLA D'ADULTS / ESCUELA DE ADULTOS
Dilluns 22:00 a 23:00
Lunes
ESCOLA DE DANSES / ESCUELA DE DANZAS
1r torn Divendres 19:00 a 19:45
1er turno Viernes
2n torn Divendres 19:30 a 20:30
2º turno Viernes

Horari assaig grup de danses

Horario ensayo grupo de danzas

Divendres      
20:30 a 22:30
Viernes

Contador de visites

Actes per commemorar el 20é Aniversari del Grup de Danses      Lo Cirilo

El Grup de Danses Lo Cirilo d'Alcalà de Xivert va presentar el dissabte 17 de maig la programació per commemorar els seus 20 anys d'existència. Un aniversari que durarà fins el mes de maig de 2015.

L'acte va començar repassant la historia recent del grup, des de que l'any 1994 es van repartir a l'escola una nota animant a participar en les danses, passant per la creació de l'escola de danses, l'escola d'adults, els nombrosos intercanvis amb altres grups provincials, nacionals i internacionals, fins arribar a aquesta presentació.

Després va prendre la paraula la presidenta, Maria Sorli, i va presentar els diferents actes que es portaran a terme durant aquest any commemoratiu. Per acabar, es va fer un sentit homenatge a les dues fundadores i promotores del grup, Yolanda i Tere, que van rebre de mans de les balladores que van començar, Marta, Nuria i Maria, una fotografia del primer dia que van sortir a ballar al carrer i una polsera amb unes castanyetes. Per finalitzar, es va donar pas al sopar de pa i porta per continuar amb l'actuació de Germans Caballer i Amics, que van interpretar diferents peces del seu repertori, aixi com balls locals (Cirilo, Les Voltes, Les quatre cares) i van sorprendre al nombros públic cantant les Albaes d'Alcalà.

El Grup de Danses Lo Cirilo de Alcalà de Xivert presentó el sabado 17 de mayo la programación para conmemorar sus 20 años de existencia. Un aniversario que durará hasta el mes de mayo de 2015.

El acto comenzo repasando la historia reciente del grupo, desde que el año 1994 se repartió en la escuela una nota animando a participar en el grupo, pasando por la creación de la escuela de danzas, la escuela de adultos, los numerosos intercambios con otros grupos provinciales, nacionales e internacionales, hasta llegar a esta presentación.

Despues tomó la palabra la presidenta, Maria Sorli, y presento los diferentes actos que tendran lugar durante este año conmemorativo. Para acabar, se realizó un sentido homenaje a las dos fundadoras y promotoras del grupo, Yolanda y Tere, que recibieron de manos de las bailadoras que empezaron, Marta, Nuria y Maria, una fotografía del primer dia que salieron a bailar a la calle y una pulsera con unas castañuelas. Para finalizar, se dio paso a la cena de "pa i porta" para continuar con la actuación de "Germans Caballer i Amics", que interpretaron diferentes piezas de su repertorio, asi como bailes locales (Cirilo, Les Voltes, Les quatre cares) i sorprendieron al numeroso público cantando "Les Albaes d'Alcalà"