Propers esdeveniments del Grup

Próximos eventos del Grupo

30 de juny, Aplec de danses

Fi d'actes del 20é aniversari

 

 

Horari escola de danses

Horario escuela de danzas

ESCOLA D'ADULTS / ESCUELA DE ADULTOS
Dilluns 22:00 a 23:00
Lunes
ESCOLA DE DANSES / ESCUELA DE DANZAS
1r torn Divendres 19:00 a 19:45
1er turno Viernes
2n torn Divendres 19:30 a 20:30
2º turno Viernes

Horari assaig grup de danses

Horario ensayo grupo de danzas

Divendres      
20:30 a 22:30
Viernes

Contador de visites

Any / Año 2011

Intercanvi / Intercambio Straja (Rumania)

A finals de juliol de 2011, vam viatjar a Romania, a la població de Straja per realitzar un intercanvi amb el grup local Strajancuta.

A finales de julio de 2011, viajamos a Rumania, a la población de Straja para realizar un intercambio con el grupo local Strajancuta. 

Mostra de danses, Alcossebre

El 6 d'agost i dins l'oferta cultural d'estiu de l'Ajuntament d'Alcalà de Xivert, el grup va fer una actuació a Alcossebre en la que es va mostrar una part de la indumentària tradicional femenina.

El 6 de agosto y dentro de la oferta cultural de verano del ayuntamiento de Alcalà de Xivert, el grupo hizo una actuación en Alcossebre en la que se enseño una parte de la indumentaria tradicional femenina.

Pregó de festes Alcalà de Xivert

En les festes patronals que es celebren a finals d'agost, en el Pregó de festes participen el Grup de Danses, l'escola infantil i l'escola d'adults, sortint a desfilar més de 50 persones.

En las fiestas patronales que se celebran a finales de agosto, en el Pregón de fiestas participen el Grup de Danses, la escuela infantil y la escuela de adultos, saliendo a desfilar mas de 50 personas.

Nit de Danses Alcalà de Xivert, Festes Patronals

La nit de Danses, que tots els anys es celebra durant les festes patronals, és una nit especial, ja que és quan entren a formar part del grup els alumnes de les dues escoles.

La nit de Danses, que todos los años se celebra durante las fiestas patronales, es una noche especial, ya que es cuando entran a formar parte del grupo los alumnos de las dos escuelas.

Bureo Betxi

En setembre, alguns membres del grup va participar en un "Bureo" a Betxi.

Taller de danses 9 d'octubre

El 9 d'octubre es realitza un taller de danses en què tot aquell que ho desitgi pot aprendre els passos bàsics d'una sèrie de balls de la població.

El 9 de octubre se realiza un taller de danzas en el que todo aquel que lo desee puede aprender los pasos basicos de una serie de bailes de la población.