Propers esdeveniments del Grup

Próximos eventos del Grupo

30 de juny, Aplec de danses

Fi d'actes del 20é aniversari

 

 

Horari escola de danses

Horario escuela de danzas

ESCOLA D'ADULTS / ESCUELA DE ADULTOS
Dilluns 22:00 a 23:00
Lunes
ESCOLA DE DANSES / ESCUELA DE DANZAS
1r torn Divendres 19:00 a 19:45
1er turno Viernes
2n torn Divendres 19:30 a 20:30
2º turno Viernes

Horari assaig grup de danses

Horario ensayo grupo de danzas

Divendres      
20:30 a 22:30
Viernes

Contador de visites

Any / Año 2012

Projecte Comenius

El Projecte escolar Comenius es un projecte d'intercanvi entre diversos centres de primaria i secundaria d'arreu d'Europa per fomentar entre els joves i el personal educatiu el coneixement i la comprensió de la diversitat de cultures i llengües europees i del valor d'aquesta diversitat.

El Proyecto escolar Comenius es un proyecto de intercambio entre diversos centros educativos de primaria y secundaria de toda Europa para fomentar entre los jóvenes y el personal educativo el conocimiento y la comprensión de la diversidad de culturas y lenguas europeas y del valor de esa diversidad.

Pregó festes patronals Alcalà

Participació en el Pregó de les festes 2012 el dia 26 d'agost a Alcalà de Xivert. En el pregó participent l'escola de danses, l'escola d'adults i el Grup de Danses Lo Cirilo d'Alcalà de Xivert, acompanyats de la Colla de dolçainers i tabaleters Lo Xular.

Participación en el "Pregó" de las fiestas 2012 el dia 26 de agosto en Alcalà de Xivert En el "Pregó" participan la escuela de danzas, la escuela de adultos y el Grup de Danses Lo Cirilo de Alcalà de Xivert, acompañads por la "Colla de dolçainers i tabaleters Lo Xular".

Nit de Danses, festes patronals

Aquest any, com en altres anteriors, es va ballar a la plaça del Mercat on van entrar a formar part del grup 6 nous membres i entre ball i ball es va parlar de l'indumentaria masculina.

Este año, com en otros anteriores, se bailo en la plaza del Mercat donde entraron a formar parte del grupo 6 nuevos miembros y entre baile y baile se habló de la indumentaria masculina.

9 d'octubre. Taller de danses

Com en els últims anys, el 9 d'octubre el Grup de Danses Lo Cirilo d'Alcalà organitza un taller de danses en què s'ensenya els principals passos de les danses del poble.

Como en los ultimos años, el 9 de octubre el Grup de Danses Lo Cirilo d'Alcalà organiza un taller de danzas en el que se enseña los principales pasos de las danzas del pueblo.