Propers esdeveniments del Grup

Próximos eventos del Grupo

30 de juny, Aplec de danses

Fi d'actes del 20é aniversari

 

 

Horari escola de danses

Horario escuela de danzas

ESCOLA D'ADULTS / ESCUELA DE ADULTOS
Dilluns 22:00 a 23:00
Lunes
ESCOLA DE DANSES / ESCUELA DE DANZAS
1r torn Divendres 19:00 a 19:45
1er turno Viernes
2n torn Divendres 19:30 a 20:30
2º turno Viernes

Horari assaig grup de danses

Horario ensayo grupo de danzas

Divendres      
20:30 a 22:30
Viernes

Contador de visites

Any / Año 2013

Aplec Danses Traiguera

El 6 d'abril vam participar al Aplec de Traiguera juntament amb el grup de Danses de Xert, el Grup de Danses de Vall d'Alba, el grup de Danses-Jotes de Traiguera i el Grup organitzador, Grup de Danses de Traiguera

El 6 de abril participamos en el Aplec de Traiguera junto con el Grup de Danses de Xert, el Grup de Danses de Vall d'Alba, el Grup de Dansa-Jota de Traiguera y el Grupo organizador, Grup de Danses de Traiguera.

21 d'abril, Campanya del Totxo

El 21 d'abril, l'Escola de Danses va participar en la Campanya del Totxo, per tal de recullir fons per Mans Unides. Aqui teniu algunes de les fotos d'estes futures balladores del Grup de Danses Lo Cirilo.

El 21 de abril la Escuela de Danzas participo en la Campaña del Tocho, para recoger fondos destinados a Manos Unidas. Aqui teneis algunas de las fotos de esta futuras bailadoras del Grup de Danses Lo Cirilo.

19 de maig, intercanvi Alcalà - Forcalquier

Del 17 al 20 de maig va tenir lloc un intercanvi cultural entre la població francesa de Forcalquier i Alcalà de Xivert. El Grup de Danses Lo Cirilo va ensenyar als integrants de l'intercanvi una petita mostra de les nostres tradicions. En primer lloc vam ballar algunes de les danses típiques d'Alcalà i després vam realitzar un taller de ball en el que es va ensenyar la dansa la Polca de Camilo. Per finalitzar, emplacem als participants per a un futur taller de danses a realitzar durant el proper intercanvi

Del 17 al 20 de mayo tuvo lugar un intercambio cultural entre la población francesa de Forcalquier y Alcalà de Xivert. El Grup de Danses Lo Cirilo mostró a los integrantes del intercambio una pequeña muestra de nuestras tradiciones. En primer lugar, bailamos algunas de las danzas típics de Alcalà y luego realizamos un taller de baile en el que se enseño la danza la Polca de Camilo. Para finalizar, emplazamos a los participantes para un futuro taller de danzas a realizar en un futuro intercambio.

Pregó de festes patronals

Al pregó anunciador de les Festes Patronals d'Alcalà de Xivert, el Grup de Danses lo Cirilo participa amb totes les seves seccions.

En el pregón anunciador de las Fiestas Patronales de Alcalà de Xivert, el Grup de Danses lo Cirilo participa con todas sus secciones.

Taller de Danses 9 d'octubre

Un any mes, per commemorar el 9 d'octubre, el Grup de Danses Lo Cirilo va organitzar un taller de danses en què s'ensenya els principals passos de les danses del poble.

Un año mas, para conmemorar el 9 de octubre, el Grup de Danses Lo Cirilo organizo un taller de danzas en el que se enseña los principales pasos de las danzas del pueblo.